Yayın Tarihi: 06/08/2024 20:54
Son Güncellenme: 06/08/2024 20:54
... Eskişehir'S

Eskişehir'de Zabıta Aracına Saldırı: Gece Saatlerinde Park Halindeki Araçların Lastikleri Kesildi

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne ait park halindeki zabıta araçları, kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi.

...

Olayın Gelişimi

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Huzur Mahallesi Sevinç Caddesi’nde yabancı uyruklu bir kişinin işlettiği ruhsatsız lokantayı mühürlemek için harekete geçti. İş yeri mühürlenirken, lokanta sahibi zabıta ekiplerine sözlü saldırıda bulundu. Polis ekiplerinin de yardımıyla iş yeri mühürlendi.

Gece Saldırısı

Gece saatlerinde, belediye hizmet binasının yanında park halinde bulunan zabıta araçlarının lastikleri kesildi. İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, 6 zabıta hizmet aracının 9 tekerinin kesildiğini tespit etti ve güvenlik kameralarını incelemeye alarak zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Belediyeden Açıklama

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, olayın kamu hizmetlerinin yürütülmesini engellemek amacı taşıdığını belirterek, sorumluların adalet önüne çıkarılması için gerekli adımları atacaklarını ve güvenlik önlemlerini artıracaklarını açıkladı. Kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini vurguladılar.